telefoonnummer Bizon Events
Pampus

Een bedrijfsuitje op Pampus en u bent even helemaal weg van de 'bewoonde wereld

Fort Pampus werd gebouwd tussen 1887 en 1895 en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Na diverse uiteenlopende functies van Fort Pampus werd eind jaren '80 besloten dat het verval moest stoppen. De conservatie kon beginnen. Forteiland Pampus werd met man en macht bevrijd van afval, puin en begroeiing. Jaar na jaar kreeg het Forteiland Pampus een stuk van zijn schoonheid terug. Pampus herleeft! Vandaag de dag is Pampus  geopend voor publiek. Ook feesten, bruiloften en evenementen vinden meermaals per jaar plaats. Van een militair bastion is het nu veranderd in een eiland van rust, genieten en plezier voor jong en oud.

 
Foto bij Bedrijfsuitje Pampus | Escape from Fort Pampus

Bedrijfsuitje Pampus | Escape from Fort Pampus

Een niet alledaags programma op een niet alledaagse locatie! Op deze unieke INDOOR locatie verzorgt Bizon Events een spannend programma. Deze locatie is alleen met een boot te bereiken; hierdoor bent u letterlijk en figuurlijk even 'helemaal weg'.

 
Personeelsuitje Leiden Smultour Nederland

"Erg fijne samenwerking en korte lijntjes met betrekking tot de communicatie..." (mei 2016)

AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)