telefoonnummer Bizon Events
Friesland, Grou

Watersport en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Friesland is een prachtige locatie voor uw afdelingsuitje, teambuilding-sessie of zeilevenement. Kijk hieronder voor Bizon'dere programma's.

 
Foto bij Bedrijfsuitje Drakenboot varen

Bedrijfsuitje Drakenboot varen

Bent u op zoek naar een Bizon'dere en niet alledaagse invulling van uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje? Dan is drakenbootvaren echt iets voor u!

Foto bij Bedrijfsuitje Grou SloepenGame

Bedrijfsuitje Grou SloepenGame

Het leukste uitje op het water. Stap in de sloep, neem de tablet ter hand en ga met je team op pad. Volbreng zoveel mogelijk opdrachten en stap vervolgens als winnaar uit de sloep.. Zo simpel is het....

Foto bij Bedrijfsuitje SailGame Friesland (met pramen)

Bedrijfsuitje SailGame Friesland (met pramen)

Interactief, sportief bedrijfsevenement, personeelsuitje in Friesland met pramen

Foto bij Bedrijfsuitje SailGame Grou (valken)

Bedrijfsuitje SailGame Grou (valken)

De SailGame is het leukste bedrijfsuitje op het water en hét ultieme evenement op het gebied van interactiviteit bij Grou en de Alde Feanen

Foto bij Personeelsuitje Grou Sloepentocht

Personeelsuitje Grou Sloepentocht

Bent u op zoek naar een origineel, bizon'der en leuk personeelsuitje? Dan is de sloepentocht vanuit het Friese Grou UW programma!

 
AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)

Bedrijfsuitje Leiden Sloepentocht Nederland

"Iedereen heeft genoten en gelachen. Leuke opzet qua vragen en opdrachten! Het evenement voldeed zeker aan onze verwachtingen..." (april 2016)