telefoonnummer Bizon Events
Friesland, Sneekermeer

Watersport en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Friesland, omgeving Sneekermeer is een prachtige omgeving voor uw afdelingsuitje, teambuilding-sessie of zeilevenement. Kijk hieronder voor Bizon'dere programma's.

 
Foto bij Bedrijfsuitje SailGame Friesland (met pramen)

Bedrijfsuitje SailGame Friesland (met pramen)

Interactief, sportief bedrijfsevenement, personeelsuitje in Friesland met pramen

Foto bij Bedrijfsuitje Sloepen Game Sneek

Bedrijfsuitje Sloepen Game Sneek

De SloepenGame is het leukste bedrijfsuitje op het water en hét ultieme evenement op het gebied van interactiviteit. In dit teamuitje worden de teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablets (met speciaal ontwikkelde App) te volgen is.

Foto bij Personeelsuitje Lemmer Beach (Friesland)

Personeelsuitje Lemmer Beach (Friesland)

Op het strand bij Lemmer kun je veel uiteenlopende strandactiviteiten ondergaan. Van sportief tot creatief, van ‘droog' tot ‘nat‘. Voor ieder wat wils... Stel zelf je eigen programma samen aan de hand van onderstaande activiteiten en MIX je eigen programma!

 
AutoRally's Nederland

"Mooie route, leuke afwisselende opdrachten, goed te doen voor ons team (ook dachten we dat sommige problemen zouden krijgen met het navigeren, maar dat viel reuze mee)..." (april 2016)

Bedrijfsuitje Leiden Sloepentocht Nederland

"Iedereen heeft genoten en gelachen. Leuke opzet qua vragen en opdrachten! Het evenement voldeed zeker aan onze verwachtingen..." (april 2016)