telefoonnummer Bizon Events

Bizon Events is een no-nonsense sportief evenementenbureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen, bedrijfevenement ardennen, etc.......

 

No nonsense....

Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen. Wij hebben onze focus op uitvoering van programma's in een 3tal prachtige gebieden:

1. Regio tussen Amsterdam-Leiden-Den Haag (zowel IN de steden als IN het prachtige 'buitengebied')
2. Hiernaast zijn wij dé specialist voor personeelsuitjes in de Ardennen, met Bizon'dere activiteiten(locaties) in eigen beheer!
3. Friesland (met ons label www.fries-events.nl)

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor! Bizon Events is al ruim 25 jaar (!) actief op diverse locaties in Nederland en de Belgische Ardennen!

 

Onderscheidende focus

Wij hebben een sterke focus op het principe 'schoenmaker blijf bij je leest' en 'doen waar je goed in bent'. Wij claimen niet dat we overal goed in zijn.... Wij steken onze tijd en energie in programma's waar we wel goed in zijn, zodat deze programma's voor onze klanten tot het beste gewenste resultaat leiden.
Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering in 3 gebieden waar we ons 'thuis' voelen. Met ons kantoor centraal gelegen in Nieuw Vennep verzorgen wij uiteenlopende en Bizon'dere personeeluitjes, bedrijfsuitjes etc. in de regio bestaande uit o.a. Haarlem, Amsterdam, Vinkeveen, Bollenstreek, Leiden, de Kaag (Kagerplassen), Warmond, Noordwijk, Den Haag, Wassenaar. Kortom; regio Randstad incl. het bijbehorende "Landelijke Gebied". 

Hiernaast is Bizon Events actief in de Belgische Ardennen waar we de meest fantastische, leuke, aparte, niet alledaagse en Bizon'dere locaties kennen. Met ruim 25 jaar ervaring kunt u met recht spreken van dé specialist voor bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen.

Aangezien Friesland een speciaal plekje heeft in ons hart, zijn wij sinds begin 2012 ook sterk aanwezig met onze programma's op de Friese Wateren en het prachtige friese landschap. Kijkt u ook maar eens op www.fries-events.nl  

 
Ardennen Paintball Challenge Ardennen

"Leuke combi van activiteiten tegen goede prijsstelling..." (maart 2016)

Personeelsuitje Leiden Smultour Nederland

"Erg fijne samenwerking en korte lijntjes met betrekking tot de communicatie..." (mei 2016)