telefoonnummer Bizon Events

Bizon Events heeft diverse keurmerken verworven waarbij veiligheid van deelnemers én oog voor onze omgeving hoog in het vaandel staan. Een wel zo prettig idee....

 

 

Wij zijn er trots op dat wij als 1 van de eerste sportondernemingen TÜV gecertificeerd zijn. 

 VeBon

Bizon Events is gecertificeerd met de VeBON-veiligheidsnorm. De UNIEKE norm waarmee de VeBON voorop de Nederlandse overheid en Europa ligt. De organisatie is doorgelicht door de VeBON op kwaliteit en veiligheid. Dat houdt onder meer in dat met dit label aantoonbaar professioneel met de kwaliteit en veiligheid binnen de organisatie wordt omgegaan. Een outdoor activiteit met deze certificering garandeert en waarborgt dan ook kwaliteit en veiligheid. Alle begeleiders van de activiteiten zijn ervaren (buiten)sportinstructeurs meestal met een sportieve opleiding als achtergrond.

TUV-certificering

Om het bovenstaande waar te maken heeft Bizon Events de beschikking over een deskundig team van goed opgeleide instructeurs, begeleiders en eventmanagers. Daarnaast zijn het merendeel van onze bestemmingen en een groot deel van de materialen die ingezet worden tijdens uw programma in eigen beheer. Hierdoor hebben we de kwaliteit van uw programma volledig in eigen hand. Wij zijn er dan ook trots op dat we, mede door deze instelling, sinds jaar en dag de toeleverancier zijn van toonaangevende Nederlandse bedrijven, internationale organisaties en diverse overheidsinstellingen.

TUV Bizon

Groen en veilig waarborg

Deze waarborg is een belofte dat wij zo zorgvuldig als mogelijk omgaan met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Een prettig idee!

 
Ardennen Paintball Challenge Ardennen

"Leuke combi van activiteiten tegen goede prijsstelling..." (maart 2016)

Personeelsuitje Leiden Smultour Nederland

"Erg fijne samenwerking en korte lijntjes met betrekking tot de communicatie..." (mei 2016)